Professionele Astrologie

Professionele Astrologie

Al jouw potentieel vind je in de blauwdruk van jouw unieke persoonlijkheid.

Professionele astrologie Deventer, professioneel astroloog Deventer

Jouw karakter, je talenten, je kwaliteiten, je levenskracht, je ontwikkelings-mogelijkheden,  je unieke creatiepotentieel en nog veel meer. Het “staat” allemaal in jouw persoonlijke blauwdruk, ook wel horoscoop genoemd.

Astrologie: onbekend maakt onbemind

Onbekend maakt onbemind. Dit is zo onterecht!

professionele astrologie Deventer, is geen sterren lezenBij het grote publiek is helaas onbekend wat het werkelijke diepgaande potentieel van de astrologische wetenschap inhoudt. De horoscooppagina’s in de dag- en weekbladen hebben het imago van de astrologie al flink vertroebeld, laat staan de tv-mediums die zich presenteren onder de noemer van astrologie, maar die in werkelijk helemaal niets, maar dan ook echt helemaal niets, met echte professionele astrologie te maken hebben. Een professioneel astroloog is geen medium, kijkt niet in een glazen bol en “leest” geen sterren.

Professionele astrologie gebaseerd op Jungiaanse psychologie

professionele astrologie Deventer, op basis van jungiaanse psychologie
Carl Jung 1875 – 1961

In de professionele astrologie werken we op basis van  tekeningen waarin de constellatie van planeten, hun positie t.o.v. de dierenriem, de plaatsing in de levensgebieden (huizen) en hun onderlinge dynamiek is weergegeven. In de westerse Jungiaanse psychologische astrologie (meest voorkomende vorm van astrologie in Europa en Amerika) komt de duiding van een geboortehoroscoop volgens logische en inzichtelijke procedures tot stand. Het tekenen van een horoscoop is een nauwkeurige en tijdrovende klus. Dat laten we dan ook door een computer doen.

Vrijwel elke horoscoop is uniek. Geboortedatum, geboorteplaats en geboortetijd bepalen de stand en plaatsing van de planeten.

Hieronder vind je een voorbeeld van twee verschillende geboortehoroscopen van waaruit een duiding van jouw potentieel tot stand komt. Zoals je ziet zijn zijn dit twee totaal verschillende horoscopen van 2 heel verschillende persoonlijkheden. Een professioneel astroloog is geschoold om deze tekeningen te interpreteren en te vertalen in een eenduidig en samenhangend profiel.

professionele astrologie Deventer, horoscooptekeningen

In principe gebruik en verwerk ik de informatie uit jouw horoscoop als vertrekpunt in de coaching en begeleiding van jouw ontdekkingsreis naar zelfrealisatie. Het is ook mogelijk om alleen gebruik te maken van het modulaire aanbod in profielen.

Professionele astrologie: uniek compleet modulair aanbod

professionele astrologie Deventer, modulair aanbod astrologische profielen

Sinds einde 2017 heb ik een uniek compleet modulair aanbod ontwikkelt. De basis van dit modulaire aanbod is het Persoonlijkheidsprofiel. Dit Persoonlijkheidsprofiel kun je naar eigen behoefte uitbreiden met de modules Levensmissie profiel, Relatieprofiel en/of het Studie- en Beroepskeuze profiel. Op de bijbehorende pagina’s vind je uitgebreide informatie over de inhoud en het doel van de afzonderlijke profielen en bovendien kun je vanaf deze pagina’s voorbeeldprofielen downloaden.

Elk profiel wordt persoonlijk door mij, voor jou, met volle aandacht voor de onderlinge samenhang en ogenschijnlijke tegenstrijdigheden tot een helder en inzichtelijk profiel uitgewerkt. In de prijs van een profiel is een persoonlijk gesprek voor het beantwoorden van vragen en het geven van toelichting,  ingecalculeerd.

Daarnaast maak ik Kinderprofielen. Omdat het veel onbegrip en afwijzingservaringen kan voorkomen, is het mijn innige wens dat iedere ouder over een kinderprofiel van zijn of haar kind beschikt. Dit heeft de potentie alles te weten te komen over wie je kind is en wat het specifiek van zijn of haar ouders nodig heeft. Je kunt dit Kinderprofiel lezen als die “handleiding” waarvan zo vaak wordt wordt verzucht dat die vergeten is mee te leveren bij het kind 😉

Zakelijke toepassingen van professionele astrologie

professionele astrologie Deventer, zakelijke astrologie, assessment sollicitantVoor zakelijke doeleinden is het persoonlijkheidsprofiel prima geschikt als (onderdeel van een) assessment voor een sollicitant. Oorspronkelijk is dit persoonlijkheidsprofiel dan ook ontstaan vanuit de samenwerking met zakelijke opdrachtgevers en geeft het inzicht in kernkwaliteiten, talenten, persoonlijkheidsdynamiek, belemmeringen en ontwikkelingspotentieel.

Het zakelijke bedrijfsprofiel geeft informatie over je bedrijf. Bij de start van je bedrijf ontstond er een entiteit met zijn eigen dynamiek waarin zowel de onderliggende inspiratiebron als de oorzaak van ondermijnende invloeden gevonden kan worden. Tevens geeft een bedrijfsprofiel inzicht in de potentie op het vlak van presentatie en zichtbaarheid, verdiencapaciteit, mate waarin er ruimte is om kwaliteiten en talenten te benutten, communicatie en onderhandelingen, huisvesting, producten en diensten, visie, relaties met klanten / leveranciers, type werknemers, stijl van leiding geven en bedrijfsmissie.

Wil je gebruik maken van dit unieke modulaire aanbod, voor jezelf (of voor een naaste als een prachtig cadeau) dan maak ik een kort en krachtig, helder en overzichtelijk profiel voor je, uitgewerkt op 1 à 2 pagina’s. Een uniek document over jou, ter inspiratie en bekrachtiging, waar je je hele leven op kunt terugvallen.

Lees (klik) hier meer informatie over het Persoonlijkheids Profiel.