Voor wie?

Voor jou?

Zelfrealisatie voor moedige mensen.

persoonlijke ontwikkeling Deventer, voor moedige mensenMijn volledige coachingsprogramma, gericht op het vervullen van jouw levensmissie, is alleen weggelegd voor moedige mensen. Want pas als je de moed durft te tonen je eigen weg te gaan, toont deze zich aan jou. Het vraagt moed om, gedurende je ontdekkingsreis naar je bestemming, los te laten wat je niet meer dient. Het vraagt moed voorbij te gaan aan wat je afleidt van de vervulling van jouw levensmissie.

Professionele astrologie: het makkelijkste deel van je ontdekkingsreis

persoonlijke ontwikkeling deventer professionele astrologie voor luie mensenHet astrologische deel van het coachingsprogramma is het leuke en gemakkelijke onderdeel van je ontdekkingsreis naar je levensbestemming. In dit deel doe ik het werk voor jou. Jij levert je geboortegegevens (datum, tijd en plaats) en ik stel profielen voor je op waarin je precies kunt terug lezen wie jij bent, wat je drijft en waar je naar toe wilt. Of het nu gaat om je leven in zijn geheel en de hogere levensdoelen, en/of op de deelgebieden relatie, studie- en werk.

Je krijgt van mij een uitgebreide toelichting en beantwoording van je vragen.

Je bent vervolgens vrij om te kiezen wat jij ermee doet. Je mag er ook voor kiezen om alleen gebruik te maken van alleen het astrologische onderdeel van het totale programma. Het astrologische deel is al een ware ont-dekkingsreis op zichzelf. De ervaring leert dat het verkrijgen van inzichten over wie je bent een bevrijdende en helende invloed heeft. Het wordt namelijk ook meteen duidelijk welke ideeën over jezelf en verwachtingen van jezelf, al dan niet aangepraat door anderen, helemaal niet van jou zijn.

Hoe verder in je persoonlijke ontwikkeling?

Met deze inzichten paraat, ligt je levenspad helder voor je. Zonder aanvullende coaching zelfrealisatie zoek je zelf uit of je het aandurft je eigen authentieke levenspad op te gaan en hoe dit dan voor jou het beste werkt.

Mét aanvullende coaching zelfrealisatie steun en begeleid ik je in je reis naar daadwerkelijk vervulling van je levensmissie. Tenminste, al je de moed hebt en toont om te gaan. Dat is voor mij een voorwaarde! Natuurlijk geef ik je wel alle ruimte om, samen met mij, te onderzoeken of je dit werkelijk wilt.

Waar kies jij voor?

Je kunt me altijd contacteren voor meer informatie en/of het maken van een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.