Voor wie?

Voor jou?

Zelfrealisatie voor moedige mensen.

persoonlijke ontwikkeling Deventer, voor moedige mensenIn mijn praktijk ben ik gericht op het vervullen van jouw levensmissie. Dit is echter alleen weggelegd voor moedige mensen. Want pas als je de moed durft te tonen je eigen weg te gaan, toont deze zich aan jou. Het vraagt moed om, gedurende je ontdekkingsreis naar je bestemming, los te laten wat je niet meer dient bij de vervulling van jouw levensmissie.

Professionele astrologie: het makkelijkste deel van je ontdekkingsreis

persoonlijke ontwikkeling deventer professionele astrologie voor luie mensenHet astrologische deel is het leuke en gemakkelijke onderdeel van je ontdekkingsreis naar je levensbestemming. In dit deel doe ik het werk voor jou. Jij levert je geboortegegevens (datum, tijd en plaats) en ik stel profielen voor je op waarin je precies kunt terug lezen wie jij bent, wat je drijft en waar je naar toe wilt. Of het nu gaat om je leven in zijn geheel en de hogere levensdoelen, en/of op de deelgebieden relatie, studie- en werk.

Je krijgt van mij een uitgebreide toelichting en beantwoording van je vragen.

Je bent vervolgens vrij om te kiezen wat jij ermee doet. Het astrologische deel is al een ware ont-dekkingsreis op zichzelf. De ervaring leert dat het verkrijgen van inzichten over wie je bent een bevrijdende en helende invloed heeft. Het wordt namelijk ook meteen duidelijk welke idee├źn over jezelf en verwachtingen van jezelf, al dan niet aangepraat door anderen, helemaal niet van jou zijn.

Hoe verder in je persoonlijke ontwikkeling?

Met deze inzichten paraat, ligt je levenspad helder voor je. Zonder aanvullende begeleiding zoek je zelf uit of je het aandurft je eigen authentieke levenspad op te gaan en hoe dit dan voor jou het beste werkt.

Maar natuurlijk kun je ook elk moment gebruik maken van mijn aanbod om jou telefonisch te begeleiden bij jou zelfonderzoek. Zelfonderzoek vind plaats door de confrontatie met dagelijkse dilemma’s en moeilijkheden, alsook via de spiegel van je kinderen, je geliefde en andere relaties. Ik loop graag een tijdje met je op, op weg naar de vervulling van jouw levensmissie. Jij bepaalt wanneer en in welke mate.

Kijk op www.jouwantwoorden.nl voor meer informatie over mijn mogelijkheden voor jou.