Kinderprofiel

Kinderprofiel op basis van een kinderhoroscoop

Kinderhoroscoop Deventer geboortehoroscoop baby kind Deventer Een kinderprofiel / kinderhoroscoop is van onschatbare waarde bij de opvoeding. Een kinderhoroscoop vertelt je precies wie je kind is, wat het van jou als ouder nodig heeft en in welke richting het zich wil ontwikkelen. Zo krijg je inzicht in de soort van veiligheid die je kind nodig heeft van jou alsook waar het juist de ruimte wil om te mogen leren door vallen en opstaan.

Een kinderhoroscoop is eigenlijk onmisbaar bij de opvoeding van je kind. Je kunt het zien als “de handleiding” waarvan zovele ouders verzuchten dat het bij de komst van hun kind niet is bijgeleverd. Dit laatste is natuurlijk een grapje, maar bevat evengoed toch een grote kern van waarheid.

tekst nog in bewerking

Inzicht in Kinderprofiel op basis van kinderhoroscoop

Download pdf-voorbeelden met uitgewerkt Kinderprofielen:

 

(Klik op de link om het voorbeeldprofiel te downloaden en klik vervolgens op deĀ  downloadknop in de werkbalk van je webbrowser om de pdf te openen.)

Investering in Kinderprofiel op basis van kinderhoroscoop

Op de pagina tarieven laat je je informeren over de investering in een Kinderprofiel / kinderhoroscoop.

Wat heb ik van jou nodig?

Wat ik van jou nodig heb zijn de geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats van je kind. Indien je de tijd niet kent dan kun je deze opvragen bij de burgerlijke stand van je geboorteplaats (of bij de gemeente waar je geboorteplaats nu onder valt.) Bij veel gemeenten kun je dit opvragen via hun digitale loket van de gemeentelijke website.

Profiel aanvragen

Klik hier voor het aanvragen van een Kinderprofiel. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Vermeld je naam, adres en woonplaats alsmede de hierboven genoemde geboorte-gegevens (datum, tijd en plaats).