Astrologie

Professionele Astrologie

Al jouw potentieel ligt al vast in de blauwdruk van jouw unieke persoonlijkheid.

Jouw karakter, je talenten, je kwaliteiten, je levenskracht, je ontwikkelings-mogelijkheden,  je unieke creatiepotentieel en nog veel meer. Het “staat” allemaal in jouw persoonlijke blauwdruk, ook wel horoscoop genoemd.

Bij het grote publiek is onbekend wat het werkelijke diepgaande potentieel van de astrologische wetenschap inhoudt. De horoscooppagina’s in de dag- en weekbladen hebben het imago van de astrologie dusdanig vertroebeld dat ik er eigenlijk niets anders over kan zeggen dan: Ontspan en Ontvang, laat je verrassen…  je zult er geen spijt van krijgen.

Hieronder vind je een voorbeelden van een horoscoop van waaruit een duiding van jouw potentieel tot stand komt. Zoals je ziet is iedere horoscoop volledig uniek.

In principe gebruik en verwerk ik de informatie uit jouw horoscoop in de coaching en begeleiding van jouw ontdekkingsreis.

Sinds einde 2017 heb ik een uniek compleet modulair aanbod ontwikkelt. De basis van dit modulaire aanbod is het Persoonlijkheidsprofiel. Dit Persoonlijkheidsprofiel kun je naar eigen behoefte uitbreiden met de modules Levenswijzerprofiel, Relatieprofiel en/of het Studie, werk en inkomen profiel. Op de bijbehorende pagina’s vind je uitgebreide informatie over de inhoud en het doel van de afzonderlijke profielen en bovendien kun je vanaf deze pagina’s voorbeeldprofielen downloaden.

Elk profiel wordt persoonlijk door mij, voor jou, met volle aandacht voor de onderlinge samenhang en ogenschijnlijke tegenstrijdigheden tot een helder en inzichtelijk profiel uitgewerkt. In de prijs van een profiel is een persoonlijk gesprek voor het beantwoorden van vragen en het geven van toelichting,  ingecalculeerd.

Daarnaast maak ik Kinderprofielen. Omdat het veel onbegrip en afwijzingservaringen kan voorkomen, is het mijn innige wens dat iedere ouder over een kinderprofiel van zijn of haar kind beschikt. Dit heeft de potentie alles te weten te komen over wie je kind is en wat het specifiek van zijn of haar ouders nodig heeft. Je kunt dit Kinderprofiel lezen als die “handleiding” waarvan zo vaak wordt verzucht dat die vergeten is mee te leveren bij het kind.

Wil je gebruik maken van dit unieke modulaire aanbod, voor jezelf (of voor een naaste als een prachtig cadeau) dan maak ik een kort en krachtig, helder en overzichtelijk profiel voor je, uitgewerkt op 1 à 2 pagina’s. Een uniek document over jou, ter inspiratie en bekrachtiging, waar je je hele leven op kunt terugvallen.
Lees (klik) hier meer informatie over het Persoonlijk Profiel.

De kosten van een persoonlijk profiel bedragen € 145,-

 

 

 

Astroloog Deventer, astrologe Deventer, astrologie Deventer, horoscoop Deventer, solaar, relatiehoroscoop, kinderhoroscoop Deventer Zwolle, Apeldoorn, Zutphen, Stedendriehoek, Overijssel, Gelderland, Achterhoek, Twente.